İŞKUR duyurdu: Öğretmenevine KPSS şartsız personel alınacak!

İŞKUR duyurdu: Öğretmenevine KPSS şartsız personel alınacak!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İŞKUR üzerinden KPSS şartı olmadan en az ilkokul mezunu personel alımı için yeni bir ilan yayımladı. Başvuru süreci başladı. İşte detaylar...

MEB, Nevşehir Merkez'deki Öğretmenevi'nde çalışacak personel ihtiyacını karşılamak için yeni bir ilan yayımladı. Bu ilan kapsamında çeşitli pozisyonlarda personel alınacak.

Açık Pozisyonlar ve Kontenjanlar

  • Bulaşıkhane Görevlisi - İş İlanı No: 00008325851
  • Ön Büro Görevlisi (Otel Resepsiyoncusu) - İş İlanı No: 00008325867

Başvuru Şartları

Genel Şartlar

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlikle ilişkisi bulunmamak
  • Suç hükümlülüğü bulunmamak

Alınacak personel, devlet memuru statüsünde olmayıp daimi işçi statüsünde sözleşmeli olarak çalışacaktır. Bu pozisyonlar devlet kadrolarına geçiş sağlamamaktadır. Haftalık çalışma süresi 45 saattir ve vardiyalı çalışma esaslarına göre görev yapılacaktır. Alınacak personele yürürlükte olan asgari ücret uygulanacaktır.

Başvuru yapan adaylardan adli sicil belgesi istenecektir. Yüz kızartıcı suç işlemiş olanların veya sabıka kaydı bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru Süreci ve Tarihleri

Başvuru evrakları, 3 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar Nevşehir Öğretmenevi Müdürlüğüne teslim edilmelidir. Evrak teslimi yapmayan adaylar kuraya katılamayacaktır.

Teslim edilen evrak sayısı açık iş sayısının 4 katını geçerse, 4 Haziran 2024 tarihinde noter kurası yapılacak ve kura sonuçları ile sınav detayları https://nevsehirogretmenevi.meb.k12.tr internet sitesinde yayımlanacaktır. Evrak sayısı 4 katını geçmezse, adaylara telefon ile bildirim yapılarak yazılı/sözlü mülakat yapılacaktır.

KPSS Şartı Aranmıyor

Başvurularda KPSS şartı aranmamaktadır. Ancak, adayların belirli belge niteliklerine sahip olmaları gerekmektedir. Başvuruların açık iş sayısının 4 katını geçmesi durumunda noter kurası yapılacaktır.

Başvuru Yöntemi

Başvurular yalnızca İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

  • Başvuru Tarihleri: 30 Mayıs - 3 Haziran 2024

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz