Orhan Pamuk'un Kitap Aşkı: Tıraş Olurken Bile Okuyor

Orhan Pamuk'un Kitap Aşkı: Tıraş Olurken Bile Okuyor

"Berberde Kitap Okuyan Orhan Pamuk, Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu"

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, bir berberde elinde kitabıyla tıraş olurken çekilen görüntüleriyle sosyal medyada gündem oldu. DarkWeb Haber tarafından paylaşılan video, kısa sürede geniş bir kitle tarafından izlendi ve büyük ilgi gördü.

Pamuk'un, berber koltuğunda otururken dahi kitap okuma alışkanlığından vazgeçmediği görülüyor. Elindeki kitapla tıraş olmanın keyfini çıkaran ünlü yazarın bu anı, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Pamuk'un bu doğal ve samimi görüntüsü, kitap okuma alışkanlığını her yerde sürdürebileceğinin güzel bir örneği olarak değerlendirildi. Sosyal medyada hızla yayılan bu video, ünlü yazarın hayranları tarafından da büyük bir beğeniyle karşılandı.

Videoya Gelen Yorumlar

Videoya gelen yorumlarda kullanıcılar, Pamuk'un okuma sevgisini ve disiplinini överken, bazıları da yazarın samimi ve doğal haline olan hayranlıklarını dile getirdi. Bu tür anların ünlü kişilerin de günlük hayatlarında ne kadar sıradan ve içten olabildiklerini gösterdiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

1 Yorum