Açıköğretim fakültesi (AÖF) sınav tarihleri belli oldu…

Açıköğretim fakültesi (AÖF) sınav tarihleri belli oldu…

2024-2025 eğitim öğretim yılı için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav takvimi açıklandı.

Güz ve bahar dönemlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF sınavlarına katılacak binlerce öğrenci için, sınav tarihleri netleşti. AÖF öğrencileri, sınav hazırlıklarına başlamadan önce takvimi dikkatlice inceleyerek planlamalarını yapabilirler.

Güz dönemi sınav tarihleri

AÖF güz dönemi ara sınavları 7-8 Aralık 2024 tarihlerinde yapılacak. Dönem sonu sınavları ise yeni yılın ilk ayında, 18-19 Ocak 2025 tarihlerinde gerçekleşecek. Bu dönem içerisinde derslere ve sınavlara hazırlanan öğrenciler, sınav tarihlerini göz önünde bulundurarak çalışmalarına yön verebilir.

Bahar dönemi sınav tarihleri

2025 bahar dönemine ilişkin ara sınavlar ise 19-20 Nisan 2025 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi sonunda öğrenciler, 24-25 Mayıs 2025 tarihlerinde final sınavlarına girecekler. Bahar döneminde de sınavlara hazırlık süreci hız kesmeden devam edecek.

Yaz okulu sınavı Ağustos’ta

AÖF öğrencileri için yaz okulu sınavları ise 16 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleştirilecek. Yaz döneminde derslerini tamamlayacak öğrenciler için bu tarih, mezuniyet hedeflerine bir adım daha yaklaşma fırsatı sunuyor.

AÖF sınavlarına hazırlık, planlı bir çalışmayı gerektiriyor. Öğrenciler, takvim doğrultusunda çalışma programlarını hazırlayarak sınavlara zamanında ve eksiksiz bir şekilde hazırlanmaya başlayabilirler. Özellikle ara sınavlar ve dönem sonu sınavları arasındaki süreyi etkili kullanmak, başarıya giden yolda büyük önem taşıyor.

Bu önemli sınavlar için hazırlık yapan tüm öğrenciler, sınav tarihlerine dikkat ederek çalışmalarını sürdürmelidir. Detaylı bilgi ve sınav takvimine ulaşmak isteyen öğrenciler, Anadolu Üniversitesi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz