Hyundai’den çılgın kampanya! Fiyatı gören bayilere koşuyor

Hyundai’den çılgın kampanya! Fiyatı gören bayilere koşuyor

Hyundai kampanyalarını görüp bayiliklere akın eden vatandaşlar satın almak istedikleri modeller için uygun fiyatlı modelleri tercih ediyor. Öte yandan Hyundai otomotiv firmasının haziran ayı fiyat listesine bakıldığında ise i10 ve i20 otomobil modelinin f

Hyundai, Chery, Fiat gibi birçok otomotiv firmaları, Türkiye'deki otomobil dünyasının uygun fiyatlı otomobil skalası birçok vatandaşın beklentisini karşılıyor. Ayrıca açıklanan haziran ayı fiyat listelerine bakıldığında, Hyundai i10 ve i20 modelinin uygun fiyatlı olması ilgi görüyor.

HYUNDAİ İ10 VE İ20 fiyatı ile en uygun model oldu

Hyundai i10 2024 model yılına ait 1.0 MPI 67 PS Jump versiyonlu otomobil, 835.000 TL'den satışa sunuldu. Diğer yandan Hyundai i20 2024 model yılına ait 1.2 MPI 84 PS Jump versiyon otomobil kampanyalı olarak 895.000 TL'den satışa çıkarıldı.

Hyundai bir çılgınlık yaparak haziran ayına noktayı koydu bile dedirtiyor. Zira fiyatı görenler adeta soluğu bayilerde buluyor. Bütçeniz için uygun fiyatlarda arıyorsanız bayiliklere giderek kampanya ayrıntılarına bakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz