Gençlik ve Spor Bakanlığından müjde: İstanbul'da 5 gün ücretsiz tatil fırsatı!

Gençlik ve Spor Bakanlığından müjde: İstanbul'da 5 gün ücretsiz tatil fırsatı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençler için büyük bir fırsat sunmaya devam ediyor.

18-30 yaş arası gençler, Türkiye'nin dört bir yanını keşfetme imkânı bulacakları "Seyahatsever" projesi kapsamında İstanbul'un da içinde bulunduğu 81 ilde ücretsiz konaklama fırsatı yakalayacaklar.

Bu yıl da devam eden proje ile gençler, İstanbul'da 5 gece boyunca ücretsiz olarak konaklayabilecekler.

İstanbul'da yurtlar hazır: Maltepe'de konaklama fırsatı

Seyahatsever 2024 kapsamında İstanbul'da yer alan yurtlar, gençler arasında büyük ilgi görüyor. Özellikle Maltepe'de bulunan yurtlar, gençler için keyifli ve konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Proje kapsamında sağlanan bu yurtlar, gençlerin İstanbul'u keşfetme ve deneyimleme şansını artırıyor.

Başvuru süreci nasıl işliyor?

Seyahatsever projesinden yararlanmak isteyen gençler, başvurularını 444 0 472 (ALO GSB) numaralı çağrı merkezini arayarak yapabilirler. Yaz dönemi boyunca geçerli olan bu fırsattan yararlanmak için en az bir gün öncesinden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. İstanbul'daki GSB yurtlarında 5 gün süreyle ücretsiz konaklama hakkını elde etmek için acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından duyurulan Seyahatsever projesi, 8 Temmuz'dan 25 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında gençler, İstanbul dahil olmak üzere Türkiye'nin pek çok ilinde ücretsiz konaklama imkanından faydalanabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever projesi, gençleri hem Türkiye'nin çeşitli şehirlerini keşfetmeye teşvik ediyor hem de ekonomik olarak avantajlı bir tatil fırsatı sunuyor. İstanbul'da 5 gün boyunca ücretsiz olarak konaklayarak şehri keşfetme imkânı sunan bu proje, gençler arasında büyük bir heyecan yaratıyor. Başvurularınızı yapın ve unutulmaz bir İstanbul deneyimi yaşayın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

2 Yorum