Emekli promosyonlarında rekor artış: Bankalar arası yarış kızıştı!

Emekli promosyonlarında rekor artış: Bankalar arası yarış kızıştı!

Özel bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon ödemeleri hızla artarken, ING Türkiye dikkat çekici bir adım attı.

Banka, emekli maaşını taşıyan müşterilerine toplamda 20 bin TL’ye kadar promosyon sunarak rekabeti kızıştırdı. Bu durum, emeklilerin tercihlerini değiştirebilecek bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

ING Türkiye, emeklilere sunduğu promosyonlarla dikkat çekiyor. Emekli maaşını ilk kez taşıyanlar, maaş tutarına göre ek koşulsuz 15 bin TL'ye kadar promosyon alabiliyor. Ayrıca, otomatik fatura talimatı veren emeklilere 3 bin TL’ye kadar ek nakit ödemesi yapılması da öne çıkıyor. Eğer emekliler, ING'nin Turuncu Hesap’a 75 bin TL ve üzeri bakiye getirirse, toplamda 20 bin TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

Kimler yararlanabiliyor?

Bu promosyon fırsatlarından sadece mevcut emekliler değil, yeni emekli olanlar ve EYT kapsamında emekli olanlar da yararlanabiliyor. 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan alma taahhüdü veren yeni ve mevcut müşterilere 15 bin TL’ye kadar ek koşulsuz nakit promosyon sağlanıyor.

Emekli maaşına göre değişiklik gösteriyor

Promosyon tutarları, emekli maaşına bağlı olarak değişiklik göstermekte. 10 bin TL’ye kadar olan maaşlar için 6.250 TL, 10 bin - 15 bin TL arasında 10 bin TL, 15 bin - 20 bin TL arasında 12.500 TL, 20 bin TL ve üzeri maaşlar için ise 15 bin TL ek koşulsuz nakit promosyon veriliyor.

Fatura talimatı veren emekliler, 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında her otomatik fatura talimatı için 600 TL kazanma şansına sahip olup, toplamda 3 bin TL’ye kadar ek nakit promosyon alabiliyor. Ayrıca, 1 Kasım - 30 Kasım tarihlerinde emekli maaşını alacak olanlar, belirli şartlar altında ek promosyon fırsatlarından faydalanabilecek.

Bu artış, emeklilerin bankalarını değiştirmek istemesine neden olurken, bankaların da rekabetçi politikalar geliştirmesine yol açıyor. Emekliler için bu süreç, finansal anlamda önemli fırsatlar sunmakta.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz