Okulda Öğretmenlere Bir Senedir Devam Eden Mobbing İddiası!

Okulda Öğretmenlere Bir Senedir Devam Eden Mobbing İddiası!

Küçükçekmece'de bulunan Küçükçekmece İkitelli Ortaokulu, mobbing iddiasıyla gündeme geldi. İddiaya göre okulda öğretmenler tayine zorlanıyor ve mobbing davranışları sergileniyor.

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Küçükçekmece İkitelli Ortaokulu, sosyal medyada yer alan bir mobbing iddiasıyla gündeme geldi.

ÖĞRETMENLERE MOBBİNG VAR İDDİASI

Okul hakkında konuşulan iddiaya göre okulda öğretmenler tayine zorlanıyor ve mobbing davranışları sergileniyor. Okul içinde bazı öğretmenlerin girmedikleri derslerden para aldıkları söylenirken, iddialar arasında görevlendirilen öğretmenlerin derse sokulmak yerine hizmet ettirildiği ifadeleri yer aldı.

BİR SENEDİR DEVAM EDİYOR"

Okuldaki ücretli öğretmenler, rehber öğretmenler ve görevlendirme öğretmenlerinin birleşerek diğer öğretmenlere mobbing uyguladığı söylenirken, durumun 2023 yılından bu yana devam ettiği de iddialar arasında yer aldı.

Okuldaki bu durumu sorgulayan öğretmenlerin tayine zorlandığı söylenirken, ders programı ile tehdit edildikleri, WhatsApp'tan uzun ve sesli mesajlara maruz kaldıkları da iddia edildi.

İNCELENMESİNİ İSTİYORUZ"

İddiaların araştırılması istenirken, iddiada bulunan kişi "Bu bir ihbardır. Eski okul ve yeni okulda evraklar incelendiğinde, öğretmen ve öğrenciler dinlendiğinde gerçekler ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: gazetedamga.com

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz