MEB'e Öğretmenlerin Seminerlerinin Online Olması İçin Talepte Bulunuldu

MEB'e Öğretmenlerin Seminerlerinin Online Olması İçin Talepte Bulunuldu

MEB'e Öğretmenlerin ara tatil seminerlerinin online olması için talepte bulunuldu.

Öğretmenlerin 2024-2025 eğitim öğretim yılı seminerleri birinci dönem ara tatilinde 11-15 Kasım, ikinci dönem ara tatilinde 31 Mart 4 Nisan tarihleri arasında yüz yüze yapılacak. Eğitim Gücü Sen öğretmenlerin seminerlerinin online olarak yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan talepte bulundu. Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat duyurdu. İşte o X sosyal medya paylaşımı;

"Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuru kapsamında Kasım ayı ara tatili ve öğretmen seminerlerinin 11-15 Kasım 2024, ikinci dönem ara tatil ve öğretmen seminerlerinin 31 Mart -4 Nisan 2025 tarihlerinde yapılacağı bilinmektedir.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve okullara gönderilen 02-06 Eylül 2024 tarihleri Mesleki Çalışma Dönemi işlemleri ile ilgili genelgede Kasım, Nisan ve Haziran seminerlerinin de yüz yüze yapılacağı belirtilmiştir.

Pandemiden beri online uygulanan mesleki çalışma dönemi eğitimlerinin bu sene de online planlanması veya öğretmenlerimizin istediği bir ilde almaları sağlanarak yeniden düzenleme yapılması hususunda Milli Eğitim Bakanlığından talepte bulunduk."

20241004-164652.jpg

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz