Öğrencilerin topunu kesen işçi öğretmene sopayla saldırdı

Öğrencilerin topunu kesen işçi öğretmene sopayla saldırdı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde öğrencilerin inşaata kaçan topunu kesen işçi, bir öğretmeni sopla darp ederek yaraladı.

Olay, Acıpayam merkez Aşağı Mahalle Bağardı mevkiinde bulunan Acıpayam Cumhuriyet İlköğretim Okulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; dün öğleden sonra teneffüse çıkan öğrencilerin futbol oynadığı esnada top okulun yan tarafında devam eden fen lisesi inşaatına kaçtı. İnşaatta çalışan işçinin topu almak isteyen iki öğrenciye şiddet uyguladığını gören sınıf öğretmeni R.T., olaya müdahale etmek istedi. Elindeki sopa öğretmene saldıran işçi, öğretmeni darp edip burnunu kırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir bayan öğretmen de yaşanan arbede sırasında şiddete maruz kaldı.

İnşaat işçisinin saldırısı sonucu yaralanan ve şah damarına yakın bir noktada küçük bir kesik de oluşan öğretmen R.T., okul bahçesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan inşaat işçisi ise gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz