TOKİ'den büyük fırsat: 7 bin TL taksit imkanıyla 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ'den büyük fırsat: 7 bin TL taksit imkanıyla 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ, yeni projelerle birçok şehirde ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Düşük peşinat ve uygun taksitlerle 2+1 konutlar satışa çıktı. İşte detaylar...

TOKİ'den Yeni Konut Projeleri Başladı

TOKİ, yeni dönemde birçok şehirde konut projelerini başlattı. Bu projeler kapsamında, vatandaşlar düşük peşinat ve uygun taksit seçenekleri ile ev sahibi olabilecek. Yapılan duyurulara göre, 2+1 konutlar 7 bin TL taksitle satışa sunulacak.

Başvurular Açıldı

TOKİ, 5 şehir için başvuruları başlattı. E-Devlet üzerinden yapılabilecek başvurular için son tarih ve başvuru yapılabilecek şehirler şöyle:

  • Afyon: 14 Haziran 2024
  • Ankara: 14 Haziran 2024
  • Bilecik: 14 Haziran 2024
  • Kastamonu: 7 Haziran 2024
  • Kırıkkale: 7 Haziran 2024

Yeni Projeler İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Diğer iller için de başvurular önümüzdeki günlerde başlayacak. Yakında başvuruların açılacağı şehirler arasında Balıkesir, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Trabzon, Mersin, Bitlis, Kırşehir, Kayseri, Isparta, Nevşehir, Edirne, Niğde, Bartın, Düzce, Karabük, Bolu, Şanlıurfa, Eskişehir, Konya, Çankırı, Zonguldak ve Kastamonu bulunuyor.

Başvuru Şartları

TOKİ konutlarına başvurabilmek için bazı şartlar bulunuyor. Başvuru sahiplerinin kendisi, eşi ve velayet altındaki çocuklarının üzerinde Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması ve daha önce TOKİ'den konut satın almamış olması gerekiyor. Ayrıca, başvuru sahiplerinin T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranıyor. Her hane halkı adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak. Başvuruların belirtilen süre içinde yapılması gerekiyor.

E-Devlet Üzerinden Başvuru

Başvurular, sadece elektronik ortamda E-Devlet üzerinden yapılabilecek. Başvuru adresi ve tarihler şu şekilde:

Başvuru Adresi: https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz