Temmuz zammı öncesi emekli promosyonları artıyor!

Temmuz zammı öncesi emekli promosyonları artıyor!

Emeklilerin dört gözle beklediği temmuz ayına sayılı günler kalırken, promosyon ödemelerinin artıp artmayacağı da merak konusu oldu. Temmuz zammı öncesinde emekli promosyon kampanyaları da artış gösterecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

Milyonlarca emekli, temmuz ayında beklenen yüzde 25'lik zamla birlikte emekli maaşlarını gözden geçiriyor. Bu dönemde bankalar, emekliler için sunulan promosyonları güncelleyerek rekabetlerini sürdürüyor.

  • Garanti BBVA: Maaşa göre değişen promosyonlar sunuyor. Örneğin, 10.000 TL'ye kadar 6.250 TL, 20.000 TL ve üzeri için 15.000 TL.

  • Ziraat Bankası: 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Maaşları Ziraat Bankası'ndan alan emekliler bu avantajdan faydalanabilir.

  • Halkbank: 10.000 TL'ye kadar 8.000 TL, 20.000 TL ve üzeri için 12.000 TL promosyon sunuyor. Temmuz zammıyla birlikte emekliler daha yüksek ödemeler alabilir.

  • ING: Emekli maaşını ING'ye taşıyanlar için 15.000 TL'ye kadar 18.000 TL promosyon fırsatı var. Otomatik Fatura Talimatı ekleyenler toplamda 18.000 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabilir.

  • Denizbank: 12.000 TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor. Emekli maaşı Denizbank'tan almayı taahhüt edenler bu fırsattan yararlanabilir.

Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak olan zam, emekli promosyonlarını da etkiliyor. Bankalar, promosyon tutarlarını güncelleyerek emeklilere daha cazip teklifler sunmayı planlıyor.

Uzmanlara göre, bankaların temmuz sonrasında promosyon tutarlarını yeniden değerlendirmesi ve bu doğrultuda yeni kampanyalar düzenlemesi bekleniyor. Emeklilerin, maaşlarını belirli bir süre banka üzerinden almaya taahhüt etmeleri durumunda, belirli bir miktarda nakit promosyon ödemesinden yararlanabilecekleri belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz