O bankanın müşterilerine müjdeli haber: 750 TL fatura iadesi alacaklar!

O bankanın müşterilerine müjdeli haber: 750 TL fatura iadesi alacaklar!

Bayram öncesi bankaların kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, müşterilerine özel olarak hazırladığı yeni kampanya ile evine elektrik, su veya doğalgaz faturası gelen herkese 750 TL'ye varan fatura iadesi fırsatı sunuyor.

Kampanyaya Kimler Katılabilir ve Nasıl Yararlanılır?

QNB Finansbank'ın başlattığı kampanya, elektrik, su ve doğalgaz faturası ödeyen tüm aboneleri kapsıyor. 1 Mayıs - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılmak için müşterilerin QNB Mobil üzerinden uzaktan müşteri olmaları ve görüntülü görüşme yapmaları gerekiyor. Kampanya kapsamında, her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına müşterilere 250 TL olmak üzere toplamda 750 TL'ye varan ParaPuan kazanma fırsatı sunuluyor.

Ödeme Detayları ve Katılım Koşulları

Kampanya süresince CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları kullanılarak verilecek yeni otomatik fatura ödeme talimatları için ParaPuan kazanma şansı bulunuyor. Katılımcıların en az bir faturayı 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor ve verilen talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar geçerli olması önem taşıyor. Kampanyaya dahil olan müşteriler, 25 gün boyunca ParaPuan'larını kullanabilecekleri gibi, ParaPuan'larını QNB Finansbank üye firmalarında ve POS noktalarında harcayabilecekler.

QNB Finansbank'ın düzenlediği bu kampanya, elektrik, su ve doğalgaz faturası ödeyen müşterilere büyük fırsatlar sunuyor. Bayram öncesi ekonomik anlamda rahatlamak isteyenler için ideal bir fırsat olan bu kampanya ile birlikte, evine fatura gelen herkes 750 TL'ye varan fatura iadesi kazanma şansını yakalıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz