Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan bir kararla, bu bayram köprü ve otoyol geçişlerinden ücret alınmayacak. Bu karar, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğunda olan otoyol ve köprü geçişlerinde geçerli olacak.

Ücretsiz Geçiş Süresi ve Detaylar

15 Haziran Cumartesi saat 00.00'dan itibaren başlayacak olan ücretsiz geçiş uygulaması, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edecek. Ancak, dikkat edilmesi gereken bir detay var: yap-işlet-devret projeleri bu kapsamın dışında tutuluyor. Yani, bu projeler kapsamında olan otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş sağlanmayacak.

Şehir İçi Toplu Taşıma Hizmetleri de Ücretsiz!

Bayram tatilini şehir içinde geçirecek olanlar için de müjdeli haber var. Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı gibi toplu taşıma hatları, Kurban Bayramı süresince ücretsiz olacak. Bu uygulama, 16 Haziran Pazar saat 00.00'dan itibaren başlayacak ve 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz