Haziran sonuna kadar o bankadan tek kuruş ödemeden 15 bin TL ödeme! Şartlar açıklandı

Haziran sonuna kadar o bankadan tek kuruş ödemeden 15 bin TL ödeme! Şartlar açıklandı

Garanti BBVA, Haziran ayında emekli müşterileri için cazip bir promosyon kampanyası başlattı. 1 Haziran - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya ile emekli müşterilerine 15.000 TL'ye varan ödeme fırsatı sunuluyor.

Promosyon Tutarları

Garanti BBVA, emekli maaşını 3 yıl boyunca kendi bankasından almayı taahhüt eden emeklilere farklı maaş aralıklarına göre belirlenmiş promosyon ödemeleri yapacak:

  • 10.000 TL'ye kadar olan maaşlar için: 6.250 TL
  • 10.000 TL ile 15.000 TL arası maaşlar için: 10.000 TL
  • 15.000 TL ile 20.000 TL arası maaşlar için: 12.500 TL
  • 20.000 TL ve üzeri maaşlar için: 15.000 TL

Başvuru Süreci

Garanti BBVA'nın sunduğu promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen emekliler, SGK tarafından belirlenen şartlar doğrultusunda başvuru yapabilecekler. Başvuru süreci ve detayları için emekliler Garanti BBVA şubeleri veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden bilgi alabilirler.

Garanti BBVA'nın Emeklilere Sağladığı Diğer Avantajlar

Garanti BBVA, promosyon ödemelerinin yanı sıra emeklilere birçok başka avantaj da sunuyor:

  • EYT Prim Borcu Kredisi: Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) kişiler, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak hemen emekli olabilirler. EYT Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye Garanti BBVA'nın EYT Kredisi sayfasından ulaşılabilir.
  • Ücretsiz Havale ve EFT/FAST İşlemleri: Emekliler, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacakları havale ve hafta içi saat 16.00'ya kadar olan EFT/FAST işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirler. Bu uygulama 01.04.2021 itibarıyla geçerli olup, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz