Harcamalarınıza özel 720 TL indirim! Kampanya şartları açıklandı!

Harcamalarınıza özel 720 TL indirim! Kampanya şartları açıklandı!

Vakıfbank, müşterilerine özel bir kampanya sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Haziran sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, Vakıf kartı sahipleri yapacakları market alışverişlerinde 720 TL'ye varan hediye para kazanma fırsatı sunuyor.

Yüksek Tutarlı Hediye Fırsatı

Vakıfbank'ın başlattığı kampanya ile Worldcard sahibi müşteriler, 1-30 Haziran tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri alışverişlerde, sonraki her 750 TL'lik alışverişleri için 60 TL hediye para kazanacaklar. Toplamda ise 720 TL'ye varan Worldpuan müşterilere hediye edilecek.

Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Vakıfbank'ın düzenlediği kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin alışverişlerini World POS'larından yapmaları gerekiyor. Ayrıca, kampanyaya katılmak için cep telefonlarından "GIDA" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 6 hanesini 5724'e SMS göndermeleri veya VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden "Cepte Kazan" bölümünden katılım sağlayabilmektedirler.

Kampanyaya katılım için gönderilen SMS'ler tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanya kapsamında, yapılan alışverişlerin World POS'larından veya internet üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Kazanılan Worldpuan'lar Kullanıma Açık Kartlara Yüklenecek

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar, 3 Temmuz 2024 tarihine kadar müşterilerin kredi kartlarına yüklenecek olup, bir sonraki gün kullanıma açık hale gelecektir. Ancak, kullanılmayan Worldpuan'lar 4 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Vakıfbank'ın sunduğu bu avantajlı kampanya ile müşteriler, yapacakları market alışverişlerinden yüksek tutarda hediye para kazanmanın keyfini çıkarabilirler. Kampanyaya katılmak isteyenlerin belirtilen tarihler arasında alışverişlerini gerçekleştirmeleri ve kampanya şartlarını yerine getirmeleri yeterli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz