Bayramda toplu taşıma ücretsiz!

Bayramda toplu taşıma ücretsiz!

Kurban Bayramı, İstanbul'da yaşayanlar için keyifli ve huzurlu geçecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından alınan özel bir kararla, bayram süresince toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat fırsatı sunulacak.

Bayram Boyunca Ücretsiz İstanbulkart Kullanımı

16-19 Haziran tarihleri arasında, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri, İBB'ye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler. İstanbul'da yaşayanlar, bu dönemde metrobüs, otobüs, tramvay, metro ve vapur gibi toplu taşıma seçeneklerini ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Ek Seferler ve Kesintisiz Hizmet

İstanbul'da bayram süresince yoğun ulaşım talebini karşılamak adına İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları gibi kurumlar, gerekli durumlarda ek seferler düzenleyecekler. Ayrıca, İBB Deniz Taksileri de bayram boyunca kesintisiz hizmet vermeye devam edecek. Vapur kafeleri de İstanbul'un farklı noktalarındaki iskelelerde açık olacak, böylece İstanbullular keyifli bir mola verebilecekler. Bu uygulama, İstanbul'da yaşayanların bayram süresince seyahatlerini daha rahat ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz