Bankadan müşterilerine 7500 TL ödeme! Kampanya şartları duyuruldu!

Bankadan müşterilerine 7500 TL ödeme! Kampanya şartları duyuruldu!

İş Bankası, 2024 yılına özel olarak müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Banka, yeni başlattığı kampanya ile müşterilerine 7500 TL’ye kadar MaxiPuan kazanma şansı tanıyor. Kampanya detayları ve başvuru şartları haberimizde.

Kampanya Detayları

İş Bankası, 01 Haziran - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyada, belirli tutarlarda yapılacak alışverişlerle MaxiPuan kazandıracak. Kampanyaya İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden katılmak mümkün.

Belirtilen tarih aralığında ETS'deki seçili otellerde yapılacak konaklama harcamalarına göre kazanılacak MaxiPuan miktarları şu şekildedir:

  • 35.000 TL – 49.999 TL arası peşin veya 3/6 taksitli alışveriş: 2.500 TL MaxiPuan
  • 50.000 TL – 99.999 TL arası peşin veya 3/6 taksitli alışveriş: 5.000 TL MaxiPuan
  • 100.000 TL ve üzeri peşin veya 3/6 taksitli alışveriş: 7.500 TL MaxiPuan

MaxiPuan Kullanımı

Kazandığınız MaxiPuan’lar, 18 Temmuz 2024 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan en son kullandığınız İş Bankası kartınıza yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi ise 31 Ağustos 2024'tür. Bu tarihten sonra kullanılmayan MaxiPuan’lar 01 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kullanım Şartları

  • Kartınızın açık ve aktif durumda olması gerekmektedir.
  • Ek kartlarla yapılan harcamalardan da MaxiPuan kazanabilirsiniz, ancak ödül ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.
  • Kampanyaya katılım sadece İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden yapılabilir.
  • MaxiPuan'lar MaxiMil’e dönüştürülebilir, ancak Maximiles kartlarına yüklenen puanlar avans kapatmada kullanılamaz.
  • Rezervasyon iptali veya iadesi durumunda yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacaktır.
  • Her rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanabilirsiniz.
  • Ödemeler farklı kartlarla yapıldığında, ilk ödemenin yapıldığı karta MaxiPuan yüklenecektir.
  • Her müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 7.500 TL MaxiPuan kazanabilir.

Nasıl Başvurulur?

Kampanyaya katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarına giriş yaparak ilgili kampanyaya kayıt olmanız yeterlidir. Bu kayıt işlemi sonrasında belirtilen tarihler arasında yapacağınız harcamalarla MaxiPuan kazanabilirsiniz.

İş Bankası’nın sunduğu bu kampanya, tatil planlarınızı yaparken ekstra kazanç sağlamanızı mümkün kılıyor. ETS'deki seçili otellerde yapacağınız harcamalarla hem tatilin keyfini çıkarabilir hem de MaxiPuan’larınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

İş Bankası’nın bu özel kampanyası ile siz de kazançlı çıkmak istiyorsanız, hemen İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarına giriş yaparak kampanyaya katılın ve avantajlardan faydalanın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz