AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2024 Bahar Dönemi final sınavlarının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin gözü kulağı sonuçlarda. Final sınavlarının tamamlanmasının ardından, öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor.

Sonuçlar Açıklandı mı? Sorgulama Ekranı Nereden Erişilecek?

25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF Bahar Dönemi final sınavlarının sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak, sonuçların genellikle sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde öğrenci girişi sayfasından erişilebilir olduğu biliniyor. Öğrenciler, sonuçları Anadolu Mobil veya aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden de öğrenebilirler.

AÖF Sınav Soruları ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak?

Öğrencilerin merak ettiği bir diğer konu ise sınav soruları ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı. Bahar dönemi dönem sonu sınav soruları ve cevap anahtarlarının genellikle sınavın ardından bir hafta içerisinde paylaşılması bekleniyor. Öğrenciler, ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifreleriyle oturum açarak sınav sorularını ve cevaplarını görebilirler.

Geçme Notu ve Başarı Kriterleri

AÖF öğrencileri için önemli olan bir diğer konu ise geçme notu ve başarı kriterleri. Derslerden başarılı sayılmak için ders başarı puanının 35 veya üzeri olması gerekiyor. Başarı notu, ara sınav notunun %30'u ve dönem sonu sınav notunun %70'i alınarak hesaplanıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz