Türk Hava Yolları kampanyası: Tatilciler için yüzde 40 indirim fırsatı!

Türk Hava Yolları kampanyası: Tatilciler için yüzde 40 indirim fırsatı!

Türk Hava Yolları (THY), yaz mevsimini tatil planlarıyla geçirmeyi düşünenlere özel bir kampanya başlattı.

Temmuz ayından itibaren geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki seçili noktalara seyahat edecek yolculara yüzde 40'a varan indirimler sunuluyor.

Hangi destinasyonlarda geçerli?

Türkish Airlines Holidays üzerinden yapılan rezervasyonlarla, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Viyana, Amsterdam, Basel, Cenevre, Zürih, Paris, Nice, Marsilya, Barselona, Malaga, Katanya, Palermo, Napoli ve Roma gibi popüler şehirlere seyahat edenler, bu indirimden faydalanabilecekler.

Kampanya, 1 Temmuz 2024 ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak rezervasyonlar için geçerlidir. İndirimden yararlanmak için konaklamanın ise 1 Temmuz 2024 ile 31 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Rezervasyonlar sadece Turkish Airlines Holidays'ın resmî web sitesi olan www.turkishairlinesholidays.com üzerinden yapılabilmektedir.

Nasıl yararlanılır?

Türk Hava Yolları'nın bu özel kampanyasından faydalanmak isteyenler, belirtilen tarihler arasında web sitesine girerek ilgili destinasyonlar için rezervasyon yapabilirler. İndirim oranları, seyahat edilecek şehirlere ve tercih edilen tarih aralığına göre değişiklik gösterebilir.

THY'nin sunduğu bu indirimli kampanya, tatil planlarını henüz yapmamış olanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Özellikle Avrupa'nın gözde şehirlerine gitmeyi düşünenler, ekonomik bir seyahat için bu kampanyayı değerlendirebilirler.

Türk Hava Yolları'nın yeni kampanyası, seyahat etmeyi sevenler için harika bir fırsat olarak dikkat çekiyor. Yaz mevsiminin keyfini Avrupa'nın en güzel şehirlerinde çıkarmak isteyenler için bu indirimli bilet fırsatı kaçırılmayacak bir imkân sunuyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için www.turkishairlinesholidays.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

1 Yorum