Faturalarınıza özel 1.500 TL hediye: Artık daha indirimli ödeyeceksiniz!

Faturalarınıza özel 1.500 TL hediye: Artık daha indirimli ödeyeceksiniz!

Bayram öncesi, faturalarını düzenli olarak ödeyenler için sevindirici haber QNB Finansbank’tan geldi. Banka, otomatik fatura talimatı veren müşterilerine toplamda 1500 TL’ye kadar ParaPuan hediye edeceğini duyurdu. İşte kampanyanın ayrıntıları...

QNB Finansbank’tan 1500 TL ParaPuan Fırsatı

QNB Finansbank, müşterilerine önemli bir avantaj sunuyor. Elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyenlere her fatura için 500 TL, toplamda 1500 TL’ye kadar ParaPuan vereceğini açıkladı. Bu kampanya, yeni müşterilere özel olarak tasarlandı ve otomatik fatura ödeme talimatı verenler için geçerli.

Kampanya Ayrıntıları

Kimler Katılabilir?

1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında QNB Mobil uygulaması üzerinden uzaktan müşteri olma başvurusu yapıp, görüntülü görüşme ile müşteri olanlar bu kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanya Şartları

  • Kampanya, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir.
  • 1-30 Haziran tarihleri arasında verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 500 TL, toplamda en fazla 1500 TL ParaPuan kazanılabilir.
  • Talimat verilen faturanın 31 Temmuz 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmiş olması gerekmektedir.
  • Kredi kartı talimatları için, talimatın 31 Aralık 2024 tarihine kadar açık kalması zorunludur.
  • ParaPuan’lar, QNB Finansbank üye iş yeri POS’larında kullanılabilir ve kullanım süresi 25 gündür.

Ödül ve ParaPuan Kullanımı

Kredi Kartı Talimatları

  • Talimat başına kazanılan 500 TL ParaPuan’ın 100 TL’lik kısmı faturanın ödendiği ayın son iş günü, kalan 400 TL’lik kısmı ise 1-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında kredi kartına yüklenecektir.
  • ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda, iptal edilen talimatlar için ParaPuan tutarı kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

Vadesiz Hesap Talimatları

  • Talimat verilen faturanın 31 Temmuz 2024 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir.
  • Kazanılan ParaPuan’lar, 1-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecektir.

Başvuru Yöntemleri

Kampanyadan yararlanmak için QNB Finansbank Şubeleri, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir. Her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve toplamda en fazla 1500 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

  • ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım sağlanamaz.
  • Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin veya kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz