Bakan Şimşek duyurdu: Vergi düzenlemesi beklemeye alındı!

Bakan Şimşek duyurdu: Vergi düzenlemesi beklemeye alındı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, borsada yapılan işlemlere yönelik planlanan vergi düzenlemelerinin bir süreliğine ertelendiğini duyurdu. İşte detaylar...

Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, vergi düzenlemelerinin etkinliği artırmaya ve kayıt dışılığı azaltmaya yönelik olduğunu vurguladı.

Bakan Şimşek'ten Açıklamalar

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, borsaya yönelik vergi düzenlemeleri içeren paketin yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulacağını belirtti. Ancak Şimşek, konuya ilişkin yapılan geri bildirimlerin dikkate alınarak, taslak vergi çalışmasının yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Bakan Şimşek'in Açıklamaları

Şimşek, "İlgili tüm taraflardan gelen geri bildirimler doğrultusunda, borsaya yönelik taslak vergi çalışmasını yeniden değerlendirmek üzere bir süreliğine erteliyoruz" dedi. Vergi düzenlemelerinin detayları ve yeni sunum tarihi hakkında bilgi vermekten kaçınan Şimşek, sürecin kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz