Ajet'ten son dakika kampanyası: 14 ülke için ucuza bilet fırsatı!

Ajet'ten son dakika kampanyası: 14 ülke için ucuza bilet fırsatı!

AJet, seyahat etmek isteyenlere müjdeli bir haberle geldi. Şirketin yeni kampanyası kapsamında, Eylül 2024'ten Mart 2025'e kadar geçerli olacak indirimli uçak bileti fırsatları yarın sona erecek. Detaylar haberimizde!

AJet'in başlattığı kampanya, 175.000 koltukta geçerli olacak şekilde planlandı. Bu fırsatla birlikte yurt dışına çıkmak artık daha erişilebilir hale geliyor.

16 Eylül 2024 saat 00.00'dan itibaren başlayacak kampanya, 27 Mart 2025 saat 23.59'a kadar geçerli olacak. Bu süre zarfında yapılacak uçuşlar için son biletleme tarihi de yarın gece 23.59 olarak belirlendi.

AJet kampanya kapsamında, Türkiye çıkışlı tek yön biletler 9 USD + vergilerden, gidiş-dönüş biletler ise 18 USD + vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Türkiye varışlı seyahatler için ise tek yön biletler 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş biletler ise 18 EUR + vergiler olarak belirlendi.

AJet'in indirimli uçak bileti kampanyası 14 farklı ülkeyi kapsıyor. Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan bu fırsattan yararlanabilecek ülkeler arasında bulunuyor.

Kampanya kapsamında alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemleri için orijinal bilet kuralları geçerli olacak. Ayrıca, bu kampanya diğer indirimler veya kampanyalarla birleştirilemeyecek.

AJet'in sunduğu bu fırsatla yurt dışı seyahatlerinizi planlamak için acele edin! Uygun fiyatlı biletler için son saatler yaklaşıyor, kampanya detaylarını AJet'in resmî web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

1 Yorum