Yapı Kredi’den emeklilere şenlik gibi promosyon fırsatları!

Yapı Kredi’den emeklilere şenlik gibi promosyon fırsatları!

Yapı Kredi, emekliler için özel bir kampanya başlatarak 1 Ekim 2024 tarihinden itibaren önemli bir güncelleme yaptı.

Emeklilere sunulan bu fırsatlar, Ekim ayı boyunca 18 bin TL’ye kadar ulaşan promosyon ödemelerini içeriyor. Banka, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşlarını Yapı Kredi'den almayı taahhüt eden emeklilere, avantajlı ödeme planları sunuyor.

Promosyon tutarları nelerdir?

Emeklilerin, 31 Ekim tarihine kadar Yapı Kredi'den maaş alma taahhüdü vermeleri durumunda yararlanabilecekleri promosyon tutarları aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Aylık net gelir 9.999 TL’ye kadar: 6.250 TL
  • Aylık net gelir 10.000 - 14.999 TL arası: 10.000 TL
  • Aylık net gelir 15.000 - 19.999 TL arası: 12.500 TL
  • Aylık net gelir 20.000 TL ve üzeri: 15.000 TL

Yapı Kredi, emeklilere yalnızca promosyon değil, aynı zamanda ek ödüller de sunuyor. Ek Ödül Taahhütnamesi imzalanmasının ardından şu avantajlar sağlanacak:

  • İki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi: 1.500 TL ek nakit ödül.
  • İlk 60 gün içinde bireysel kredi kartı ile 1.000 TL harcama: 1.000 TL ek ödül.
  • Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yaparak aktif kullanım: 500 TL ek nakit ödül.

Ödemeler ne zaman yapılacak?

Ek ödüllerin ödemeleri, taahhütlerin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini takip eden ay içerisinde gerçekleştirilecek. Emekliler, bu fırsatlardan yararlanmak için belirtilen süre içinde gerekli taahhütleri vermeleri gerektiğini unutmamalıdır.

Yapı Kredi'nin sunduğu bu cazip promosyonlar ve ek ödül fırsatları, emeklilere ekonomik bir destek sağlamakta önemli bir rol oynamaktadır. Emeklilerin bu avantajlardan yararlanmak için süreci yakından takip etmeleri büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz