Üniversiteye Personel Aranıyor! Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor

Üniversiteye Personel Aranıyor! Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor

Dicle Üniversitesi, farklı alanlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru detayları ve kontenjan bilgileri haberimizde.

Dicle Üniversitesi 11 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştiriyor

Dicle Üniversitesi, bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amacıyla 11 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu alım, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 4/B statüsünde gerçekleştirilecek ve adaylar KPSS B Grubu puan sıralamasına göre değerlendirilecektir. Başvurular için herhangi bir mülakat yapılmayacaktır.

Başvurular İçin Son Günler

Başvurular, 2 Ağustos 2024 tarihinde başlamış olup, 16 Ağustos 2024 tarihinde sona erecektir. En az lise mezunu adaylar başvurularını, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin İŞE ALIM Kariyer Kapısı platformu üzerinden gerçekleştirebilirler.

Kontenjan Dağılımı ve Detaylar

Dicle Üniversitesi'nin ilan ettiği kontenjanlar ve pozisyonlar şu şekildedir:

  • 2 Hemşire
  • 1 Sağlık Teknikeri
  • 2 Diğer Sağlık Personeli
  • 2 Büro Personeli
  • 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi
  • 1 Teknisyen
  • 1 Tekniker

Başvuru yapacak adayların, 2022 yılında yapılan KPSS'den lise mezunları için P94, ön lisans mezunları için P93 ve lisans mezunları için P3 puan türlerinden en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

Dicle Üniversitesi, adayların KPSS puanlarına göre sıralanarak değerlendirileceğini ve herhangi bir mülakat yapılmayacağını duyurdu. Bu doğrultuda, alımlar en yüksek puandan en düşük puana doğru yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen niteliklere sahip olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları ve nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir.

Başvuru süreci ve kontenjan detayları ile ilgili daha fazla bilgiye, Dicle Üniversitesi'nin resmi web sitesinde yer alan başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz. Adayların başvuru kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve belirtilen şartlara uygun olarak başvurularını tamamlamaları önemle tavsiye edilmektedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

1 Yorum