Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den büyük işgücü alımı!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den büyük işgücü alımı!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), enerji altyapısına önemli katkılar sağlayacak bir personel alımına imza atıyor.

Bu çerçevede, 240 tekniker pozisyonu için başvurular bugün itibarıyla başladı. Kamu sektörü için büyük bir fırsat olarak değerlendirilen bu alım, TEİAŞ'ın taşra teşkilatında görev yapacak teknikerlerin işe alınmasını öngörüyor.

Başvurular, 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Elektrik, elektronik ve harita mühendisliği mezunlarını kapsayan alımda, 3 farklı branş için personel ihtiyacı var:

  • Harita: 5 tekniker
  • Elektronik: 18 tekniker
  • Elektrik: 217 tekniker

Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl/Şube Müdürlükleri, İŞKUR’un internet sitesi https://esube.iskur.gov.tr/ ve e-Devlet kapısı üzerinden yapılabilecek.

KPSS puanı ile sözlü sınav süreci

Adayların, 2022 KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular arasında en yüksek puana sahip olanlar, sözlü sınav için seçilecek. Bu sınav, alımlar için belirleyici bir faktör olacak ve açık iş sayısının dört katı kadar aday sözlü sınav aşamasına geçebilecek.

TEİAŞ’ın resmi internet sitesinde yer alan duyurular, başvuru süreci ve şartları hakkında detaylı bilgi sunacak. Başvuruların, belirtilen şartlara uygun olup olmadıkları, sürecin herhangi bir aşamasında kontrol edilecek ve uyumsuzluk durumunda başvurular iptal edilebilecek.

Yeni personel alımı hakkında gelişmeler ve güncellemeler, TEİAŞ’ın resmi duyurularında yer alacak. Bu büyük alım fırsatı, enerji sektöründe kariyer hedefleyenler için önemli bir adım olabilir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

3 Yorum