Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı 68 memur alımı yapacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı 68 memur alımı yapacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı (HMB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 2024 yılı için önemli bir memur alım ilanı yayımladı.

Toplamda 68 memur alımı gerçekleştirecek olan bu iki bakanlık, çeşitli pozisyonlar için Ön Lisans ve Lisans mezunu adayları değerlendirecek. Başvurular, 4 Eylül 2024 tarihinde başladı ve 20 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı:

  • Lisans Mezunu: 30 memur

Hazine ve Maliye Bakanlığı:

  • Lisans Mezunu: 31 memur ve 1 mühendis
  • Ön Lisans Mezunu: 2 memur ve 4 tekniker

Bu alım kapsamında adaylardan bazı genel şartlar aranmaktadır. Adayların Türk vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları ve kamu haklarından mahrum bulunmamaları gerekmektedir. Ayrıca, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmalıdır.

Başvuru Şartları ve Kriterler

Başvuruda bulunacak adayların, Türk Ceza Kanunu’nda belirtilen suçlardan mahkûm olmamış olmaları gerekiyor. Kılavuzda belirtilen pozisyonlar için adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesine uygun olmaları ve görevlerini engelleyecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamaları şart. Ayrıca, ilgili pozisyonlar için özel başvuru şartlarını da taşımaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri ve İletişim

Adaylar, başvurularını 4 Eylül 2024 - 20 Eylül 2024 tarihleri arasında yapabilecekler. Başvurular, ilgili bakanlıkların resmî web siteleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın memur alımı kılavuzu üzerinden gerçekleştirilebilir.

Yeni ilanlardan haberdar olmak ve başvuru süreci hakkında bilgi almak için işin olsa mobil uygulamasını indirmeniz ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeniz önerilir.

  • İOS Uygulama İndir
  • Android Uygulama İndir
  • İşin Olsa İnstagram Hesabı

Bu alım fırsatı, kamu sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylar için önemli bir fırsat sunuyor. Başvurularınızı zamanında yapmayı unutmayın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz