Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni süreçte kabinede değişiklikler olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni süreçte kabinede değişiklikler olabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk – Sırbistan ziyaretleri dönüşünde uçakta gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk – Sırbistan ziyaretleri dönüşünde uçakta gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine değişikliği ile ilgili sinyal vererek "Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel Başkan Yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir." dedi.

Kaynak:cnnturk.com

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz