TÜBİTAK MAM'ın 41 kişilik kadro ihtiyacı: Başvurular sürüyor…

TÜBİTAK MAM'ın 41 kişilik kadro ihtiyacı: Başvurular sürüyor…

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere KPSS şartı olmadan 41 personel alımı yapacak.

Ankara ve Gebze'de görev alacak bu personeller için başvurular 12 Ağustos 2024 tarihinde başladı ve 2 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvurular yalnızca çevrimiçi platform üzerinden kabul ediliyor.

TÜBİTAK MAM tarafından yapılan duyuruya göre, alımlar aşağıdaki kadrolarda gerçekleştirilecektir:

  • 2 AR-GE Destek Teknisyeni
  • 9 AR-GE Proje Teknisyeni
  • 30 Araştırmacı

Toplamda 41 kişilik bir kadro açığı bulunan TÜBİTAK MAM, bu personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda alımlar yapacaktır. İlgili kadrolara başvuracak adaylar, 2023 veya 2024 yıllarında mezun olmuş olmalıdır.

TÜBİTAK MAM personel alımında aranan genel şartlar şunlardır:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Herhangi bir sağlık sorunu olmamak
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi olmamak
  • Suç hükümlülüğü bulunmamak

Bu alım süreci KPSS şartı aramadan yapılacak, ancak adayların ilgili bölümlerden 2023 veya 2024 yıllarında mezun olmaları gerekecek.

Başvurular nasıl yapılacak?

Başvurular, TÜBİTAK'ın resmi kariyer portalı üzerinden yapılacaktır. Adaylar, başvuru işlemlerini TÜBİTAK Kariyer Portali üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvuru sürecinin son tarihi 2 Eylül 2024 olarak belirlenmiştir.

TÜBİTAK MAM’ın bu alımları, yeni mezunlar ve kariyerlerine bilim ve teknoloji alanında devam etmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Başvuruların yoğun ilgi görmesi bekleniyor, bu yüzden adayların gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlamaları ve başvurularını zamanında yapmaları önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz