TOKİ uygun taksit fırsatları ile ev sahibi yapıyor!

TOKİ uygun taksit fırsatları ile ev sahibi yapıyor!

TOKİ, yeni bir ilde konut projesi başlattığı haberini duyurdu. Duyurduğu bu haberin kapsamında 23 Mayıs’ta başvuruların başlayacağını ve aylık taksit fiyatlarının ve konutlarının tutarlarını netleştirdi. TOKİ’nin mayıs ayı projesine birlikte inceleyelim.

Bilindiği üzere orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya çalışan TOKİ, yakın zamanlarda yeni bir açıklamada bulundu. Bu açıklama kapsamında bazı illerde yeni konutları yapacağını duyuran TOKİ, bu konutların taksitlerinin uygun olabilme imkanı da sunuyor. Detaylar haber devam…

TOKİ’den yeni proje haberi!

TOKİ 2024 yılı mayıs ayında bir kez daha tüm vatandaşlar için uygun fiyatlı ev sahibi olabilme şansını tanıyor. TOKİ’den yapılan son açıklamada bazı illerde yeni konut projelerinin başlatılacağı duyuruldu. bu kapsamda TOKİ’nin resmi internet sayfasında yapılan açıklamalarında görüyoruz ki uygun taksitlerle ev satışı yapılacağı netleşti. Bir süredir vatandaşların beklediği haber açıklandı.

Resmi internet sitesinde açıklanan yazıda konutların özellikleri, aylık taksitleri ve tüm başvuru şartları açıklandı. Böylelikle Mayıs 2024 yılında konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvurabilecek. TOKİ’nin resmi internet sitesinde açıklamış olduğu başvuru tarihlerine bakacak olursak 23 Mayıs itibari ile başvuruların başlatılacağı ve 29 Mayıs’ta sona ereceğini duyurdu. Bu tarihler arasında başvuru ücretinin yatırılması gerektiğini de özellikle vurguladı.

TOKİ uygun fiyatlı konut projesine başvuru şartları!

TOKİ’nin Çorum’da başlatacağı konut projesine başvurmak isteyen vatandaşlar da aranan şartlar şu şekildedir; başvuru sahibinin TC vatandaşı olup ve 18 yaşını doldurmuş olması, konut satın almak için başvuru yapan kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerinde hiçbir TOKİ konutu bulunmaması, başvuru yapılan il sınırları içinde en az bir yıldır ikamet ediyor olmak ya da ilin nüfusuna kayıtlı olmak gerekmektedir.

Bu şartları sağlamış olan vatandaşların bir de resmi internet sitesinde yer alan başvuru durumunda belirtilen ücreti yatırmak gerekmektedir. 2024 yılı ayında 2000 TL olarak belirlenen bu ücret başvuru sonrasında kurada çıkanların peşinat bedellerinden düşürülecektir. Çorum’da yapılacak olan bu daireler 2 + 1 ve 3 + 1 şeklindedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz