TOKİ duyurdu: 9 bin 434 TL taksitle ev alma imkanı sunuyor!

TOKİ duyurdu: 9 bin 434 TL taksitle ev alma imkanı sunuyor!

Artık yılın ortaları gelmişken, Türkiye’ de genel olarak ev sahibi olma hayali kuranlar için TOKİ, birbirinden önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ %25 peşinatla ve 120 aya varan vade seçenekleriyle taksit imkanı sunarak, ev sahibi olmayı daha kolay bir hale getiriyor. Şu an için 2 değişik ildeki projelerinde farklı daire seçeneklerini ekonomik fiyat seçenekleri ile sunan TOKİ, konut ihtiyacını karşılamak için gayret sarf ediyor. İşte TOKİ’nin konut projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ, ev sahibi olma hayali kuran kişiler için %25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği ile sunmuş olduğu taksitlendirme avantajlarının haberini verdi. Ekonomik fiyatlar, farklı daire seçenekleri ve geniş ödeme imkanlarıyla dikkat çeken TOKİ, konut sahibi olmayı daha kolay hale getirecek olan birbirinden önemli fırsatları sunmaya devam ediyor. Projeler, 2 değişik ilde yer alıp, her ilde farklı vade ve fiyatlandırma seçenekleri mevcuttur.

Ankara TOKİ konut satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara ili Beypazarı ilçesinde hayata geçirmiş olduğu 2. Etap 428 Konut Projeleri kapsamında 113 konutu kura yöntemi ile satışa sunacak. Ev sahibi olmak için hayal kuranlara önemli bir imkan sağlayan bu proje, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Kura yöntemiyle yapılacak olan satışlar, Beypazarı’nda rahat ve modern yaşam alanları isteyenler için önemli bir imkan yaratıyor.

Başvuru bilgileri:

  • Başvuru Tarihleri: 03 Haziran – 14 Haziran 2024 (E-devlet başvuruları 13 Haziran 2024 tarihinde sona erecektir)
  • Başvuru Bedeli: 2.000 TL
  • Başvuru Yapılacak Banka Şubesi: T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi
  • Başvuru Alınacak Konut Tipleri: 2+1 ve 3+1

Kura ve sözleşme detayları:

  • Kura Tarihi: 26 Haziran 2024
  • Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi
  • Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 01-05 Temmuz 2024

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz