Otomatik ödemeyle faturalar bedavaya geliyor! 750 TL verilecek!

Otomatik ödemeyle faturalar bedavaya geliyor! 750 TL verilecek!

QNB Finansbank, müşterilerine özel bir kampanya ile fatura ödemelerinde avantajlar sunuyor. Otomatik ödeme talimatı veren her müşteriye 750 TL değerinde bonus verilecek. Bu kampanya ile faturalarınız artık bedavaya gelecek!

Heyecan Verici Fırsat: 750 TL Bonus

QNB Finansbank, fatura ödemeleri için otomatik ödeme talimatı veren müşterilere özel bir promosyon kampanyası başlattı. Her bir fatura talimatı için 250 TL bonus puan verilecek olup, toplamda ise 750 TL'ye kadar ParaPuan kazanılabilir. Bu fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.

Kampanya Detayları ve Koşulları

  • Her yeni otomatik ödeme talimatı veren müşterilere 250 TL değerinde ParaPuan verilecek, toplamda ise 750 TL'ye kadar ParaPuan kazanma şansı sunuluyor.
  • Kredi kartıyla verilen talimatlar için, ödül kazanabilmek adına talimat verilen faturanın en az bir defa 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödenmiş olması gerekiyor.
  • Talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar aktif kalması şartıyla, bu süre zarfında iptal edilen talimatlar için ParaPuan ödülü iptal edilecektir.
  • ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar iptal edilecektir.
  • Kazanılan ParaPuan'lar, QNB Finansbank'ın anlaşmalı olduğu iş yerlerinde ve POS cihazlarında kullanılabilir.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

  • QNB Finansbank şubeleri, çağrı merkezi, QNB Mobil veya bireysel internet bankacılığı aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • Her müşteri bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
  • Kampanyaya dahil olan faturalar, diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Bu özel fırsatı kaçırmayın! Faturalarınız artık bedavaya gelecek, QNB Finansbank'ın kampanyasından yararlanmak için son tarih olan 31 Mayıs'a kadar talimatınızı verin.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz