Kayseri Yeşilhisar imar temizlik personeli alımı başvuruları başladı!

Kayseri Yeşilhisar imar temizlik personeli alımı başvuruları başladı!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, Yeşilhisar İmar A.Ş. tarafından temizlik personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Bu kapsamda, bölge sakinlerine yeni iş fırsatları sunulacak. Peki, bu pozisyona başvurmak isteyen adayların bilmesi gerekenler neler? İşte detaylar!

Yeşilhisar İmar A.Ş.'nin temizlik personeli alımı için belirlediği başvuru şartları oldukça net. Adayların öncelikle Yeşilhisar Belediye Başkanlığı ve Yeşilhisar İmar A.Ş.’ye herhangi bir borcu bulunmaması gerekiyor. Ayrıca, gece çalışmasına uygun olmak, Kayseri/Yeşilhisar ilçe sınırlarında ikamet etmek, katı atık toplama ve süpürme işlerini yapabilmek, çöp kamyonu arkasında çalışabilmek ve askerlik görevini tamamlamış veya 1 yıl süreyle askerlik ile ilişiği olmamak da başvuru için gereken şartlar arasında yer alıyor.

Başvurular için gerekli belgeler ise şöyle sıralanıyor:

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Adli sicil kayıt belgesi
  • Yeşilhisar Belediyesi'nden alınacak borcu yoktur belgesi
  • İki adet vesikalık fotoğraf
  • İkametgâh belgesi

Başvurular nereden yapılacak?

Başvurular, 9-14 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Adaylar başvurularını, detayların yer aldığı kılavuz üzerinden gerçekleştirebilecekler. Kılavuza ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: Yeşilhisar İmar A.Ş. Başvuru Kılavuzu.

Yeni iş fırsatları ve detaylar için takipte kalın, Yeşilhisar İmar A.Ş. size uygun bir kariyer kapısı aralıyor!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz