İstanbulkart sahiplerine büyük fırsat: Defacto alışverişlerinizde nakit iade!

İstanbulkart sahiplerine büyük fırsat: Defacto alışverişlerinizde nakit iade!

İstanbulkart sahipleri için heyecan verici bir kampanya başlıyor! Artık İstanbulkart'ınızı kullanarak DeFacto mağazalarında yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL nakit iade kazanabilirsiniz. Bu fırsat 8 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak için İstanbulkart sahiplerinin öncelikle kartlarını kişiselleştirmiş olmaları ve ticari elektronik ileti izinlerini düzenlemiş olmaları gerekiyor. Ayrıca, kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin de İstanbulkart profil sayfasından ya da mobil uygulama üzerinden güncellenmesi gerekmektedir.

Kampanyaya katılan kullanıcılar, yapacakları 750 TL ve üzeri alışverişin ardından kazandıkları 200 TL nakit iadeyi, bir sonraki gün İstanbulkart'larına talimat olarak yüklenmiş olarak görecekler. Bu ödül, İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığıyla NFC teknolojisi ile tanımlama noktalarına dokundurularak kullanılabilecek.

Ödül talep edilemez ancak kolay kullanılabilir

Kazanılan ödüller nakit olarak talep edilemeyecek ancak pratik bir şekilde İstanbulkart üzerine yüklenecek. Bu sayede kullanıcılar, günlük hayatta İstanbulkart'larını kullanarak kolaylıkla nakit iadelerini değerlendirebilecekler.

İstanbulkart sahipleri için sunulan bu avantajlı kampanya hem alışveriş keyfini artırıyor hem de toplu ulaşımdan market alışverişlerine kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Kampanya süresince sistematik olarak bilgilendirme yapılacak ve kullanıcılar gerekli yönlendirmeleri İstanbulkart Mobil uygulaması veya SMS bildirimleri ile alacaklar.

İstanbulkart sahipleri, bu özel kampanyayı kaçırmadan DeFacto mağazalarında yapacakları alışverişlerle nakit iade kazanma şansını değerlendirebilirler. Detaylı bilgi ve güncellemeler için İstanbulkart resmi kanallarını takip etmeyi unutmayın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz