İstanbul'dan 1 Euro’ya yurtdışına uçuş imkânı! Seferler 24 Ağustos’ta başlıyor…

İstanbul'dan 1 Euro’ya yurtdışına uçuş imkânı! Seferler 24 Ağustos’ta başlıyor…

Yurtdışına seyahat planları yapan vatandaşlar için müjdeli haber Pegasus Hava Yolları'ndan geldi. Pegasus, İstanbul'dan Bosna Hersek'in Tuzla kentine 1 Euro'ya uçma fırsatı sunuyor.

Vergiler hariç bu özel kampanya ile gezginler, uygun fiyatlarla yeni yerler keşfetme imkânı yakalayacaklar. Seferler 24 Ağustos'ta başlıyor.

Bosna Hersek’e uygun fiyatlı uçuşlar

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bosna Hersek'in Tuzla kentine düzenleyeceği uçuşlar için biletleri, 11-14 Temmuz tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro'dan satışa sunuyor. İlk sefer 24 Ağustos'ta gerçekleşecek ve bu kampanya ile 500 koltukla sınırlı biletler, hızla tükenmesi bekleniyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan her cumartesi günü saat 06.50'de kalkacak olan uçak, Tuzla Uluslararası Havalimanı'na ulaşacak. Tuzla'dan İstanbul'a dönüş uçuşu ise aynı gün saat 08.50'de gerçekleştirilecek. Bu kampanya dönemi sonrası bilet fiyatları 39,99 Euro'dan başlayacak.

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, yeni uçuş hattı hakkında yaptığı açıklamada, "Bosna Hersek'in tarih kokan ve Osmanlı döneminin önemli eserlerine ev sahipliği yapan üçüncü büyük kenti Tuzla'ya seferlerimize başlıyoruz. Misafirlerimizin bu kampanyadan faydalanarak, Tuzla'ya yeni keşif gezileri yapacaklarını umuyoruz. İstanbul ve Tuzla'yı birbirine bağlamaktan ve ülkemizdeki turizm hareketliliğine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Vergiler hariç 1 Euro'luk bilet kampanyası, 24 Ağustos'ta başlayacak uçuşlar için geçerli olup, kampanya süresi boyunca 500 koltukla sınırlıdır. Pegasus'un yeni hattı ile İstanbul'dan Tuzla'ya seyahat etmek isteyenler, 11-14 Temmuz tarihleri arasında biletlerini hızlıca almalıdır.

Bu fırsatı kaçırmamak için Pegasus'un resmî web sitesinden veya ilgili satış noktalarından biletlerinizi temin edebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve detaylar için isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Pegasus Hava Yolları'nın sunduğu bu büyük kampanya, yurtdışına uygun fiyatlarla seyahat etmek isteyen gezginler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İstanbul'dan Tuzla'ya 1 Euro'ya uçma imkânı, yeni yerler keşfetmek ve farklı kültürlerle tanışmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz