Garanti Bankası'ndan sonra iki bankadan daha açıklama geldi yarından itibaren 10 bin TL verilecek

Garanti Bankası'ndan sonra iki bankadan daha açıklama geldi yarından itibaren 10 bin TL verilecek

Dijital bankacılığın hızla yayılması sonucu, finansal kurumlar da önemli değişimler yaşamaya başladı ve müşteri memnuniyetinin artması için sürekli yeni adımlar atılıyor.

Bu kapsamda, Garanti Bankası ile diğer önde gelen bankalar, müşteriler için çok önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Yarın sabah saat 09.00’ dan itibaren başlayacak olan bu yenilik, maddi destek arayan kişiler için önemli ve büyük bir umut ışığı olacak.

Garanti Bankası 10 Bin TL kredi desteği sunuyor

Garanti Bankası, finansal olarak sunduğu kolaylıklar ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla bilinen öncü bir bankadır. Şimdilerde ise, müşterilerine sunmuş olduğu kredi fırsatlarını daha da büyütüp, ekonomik zorluklarla mücadele edenler için destek vermeyi amaçlıyor. 10.000 TL kredi kampanyası, Garanti Bankası’nın bu konudaki kararlılığının önemli bir yansıması olarak kabul ediliyor. Banka, atmış olduğu bu adımıyla yalnızca finansal bir destek vermekle kalmayıp, aynı zamanda müşteri memnuniyetini ve müşterilere olan bağlılığını da gösteriyor.

Akbank ve Denizbank destek verdi

Garanti Bankası’ nın yapmış olduğu kampanya öncülüğünde, Akbank ve Denizbank gibi farklı büyük bankalar da yeni bir adım atmaya hazırlık yapıyor. Bu bankalar da müşteriler için 10.000 TL kredi fırsatı sunarak ekonomik zorluklarla baş etmeleri için destek olmayı amaçlıyorlar. Bu gelişme, bankacılık sektöründe ortaya çıkan rekabetin yanı sıra, müşteri memnuniyetinin de artması konusunda katkı sunacak. Garanti Bankası, Akbank ve Denizbank’ ın 10.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeli olarak ücretsiz kullanabilirsiniz.

Kampanya için belirlenen tarihleri arasında bankaların uygulamasını indirerek müşteri ol butonu üzerinden ilerleyip uzaktan bankalı olma sürecini ilk kez tamamlayacak olan yeni müşteriler faydalanabilir. Yine DenizBank 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurularını online bir şekilde internet bankacılığı üzerinden, MobilDeniz mobil uygulaması, 0850 222 08 00 telefon bankacılığı veya şubeye giderek bizzat yapılabilirsiniz. Garanti Bankası içinde yine Sms, telefon veya internet bankacılığını tercih edebilirsiniz. Ödemeler 12 ay vadeli olarak ve uygun bulunan kişilere yapılır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz