Cep telefonu faturalarınız 6 ay bedava olabilir! Yapı Kredi’den büyük kampanya…

Cep telefonu faturalarınız 6 ay bedava olabilir! Yapı Kredi’den büyük kampanya…

Yapı Kredi Bankası, yeni müşteri kazanma stratejisi kapsamında dikkat çekici bir kampanya başlattı.

1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olan bu kampanya sayesinde, Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanarak yeni müşteri olanlar, 6 ay boyunca cep telefonları için fatura ödemelerini banka tarafından ücretsiz gerçekleştirebilecekler.

Bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımını tamamlamaları gerekmekte. Kampanyaya katılmak için, “SUPERFATURA” kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri olan kişiler, 6 ay boyunca cep telefonu faturalarını bedavaya getirme fırsatına sahip olacaklar.

Yapı Kredi'ye yeni müşteri olarak kayıt olduktan sonra, bireysel kredi kartı başvurusu yapmanız ve kart onayının ardından kampanya avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ancak, kampanya kodunu doğru bir şekilde girmeden müşteri olanlar bu tekliften yararlanamayacak.

Kampanya dahilinde, cep telefonu fatura talimatının 31 Temmuz 2024 tarihine kadar verilmiş olması gerekiyor. Bu talimatlar yalnızca yeni talimatlar için geçerli. Mevcut talimatların iptal edilip yeniden verilmesi durumunda, kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

Her bir fatura talimatı için, fatura tutarının en fazla 300 TL’si, yeni açılan kredi kartınıza indirim olarak yüklenecek. İndirimler, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerli olacak ve her ayın 10’una kadar karta yansıtılacak. Talimat iptali durumunda, yüklenen bakiye geri alınacaktır.

Kampanya sadece cep telefonu faturası talimatları için geçerli olup, Hızlıcep talimatları bu kapsamda değerlendirilmeyecek. Ayrıca, kampanya döneminden önce iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatları, kampanya dönemi içinde tekrar verilmiş olsa bile ödül verilmeyecek. Aynı şekilde, birinci derece yakın adına tanımlı talimatlar için de ödül söz konusu olmayacak.

Bu fırsat, Yapı Kredi’nin sunduğu büyük avantajlarla, yeni müşteriler için cazip bir tasarruf imkanı sunuyor. Kampanya detaylarını inceleyip, fırsatlardan yararlanmak için 31 Temmuz tarihine kadar adımlarınızı atmayı unutmayın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz