Akbank’tan bayrama özel avantajlar! Kaçırılmayacak fırsatlar!

Akbank’tan bayrama özel avantajlar! Kaçırılmayacak fırsatlar!

Akbank, Kurban Bayramı’na özel olarak hazırladığı Haziran ayı kampanyalarını duyurdu. “Juzdan” uygulaması üzerinden sunulan bu cazip fırsatlar, Axess ve Wings sahiplerini mutlu edecek birçok avantaj sunuyor.

Axess ve Wings kullanıcıları için Akbank’ın sunduğu avantajlar şunlar:

  • Axess Sahipleri: 30 Haziran’a kadar 1.000 TL ve üzeri her ikinci market alışverişine 60 TL, toplamda 300 TL chip-para kazanıyor.
  • Wings Sahipleri: Ay sonuna kadar 1.500 TL ve üzeri her ikinci market alışverişinde 6 bin, toplamda 30 bin “Mil Puan” kazanıyor.

Her iki kampanyadan da yararlanmak için “Juzdan” uygulamasından katılım sağlanması yeterli oluyor.

Juzdan Uygulaması ile Daha Fazla Avantaj

“Juzdan” uygulaması, Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine yüzlerce markada geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları da sunuyor. Henüz Axess veya Wings kartı olmayanlar da bu avantajlardan faydalanabilir.

Yeni Axess Sahiplerine Özel Kampanya

İlk kez Axess sahibi olacaklara özel kampanya:

  • 30 Haziran’a kadar Axess kartı alanlar, 15 Temmuz’a kadar yapacakları her 2.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 300 TL, toplamda 3.000 TL’ye varan chip-para kazanabiliyor.
  • Cebe inen Axess’e başvuranlar, kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor.

Wings Kartı İçin Özel Kampanya

İlk kez Wings sahibi olacaklar için avantajlar:

  • 30 Haziran’a kadar Wings kartı alanlar, 15 Temmuz’a kadar yapacakları toplamda 30 bin TL harcamaya yurt dışında 6 bin TL, yurt içinde 3 bin TL uçak bileti değerinde kullanılabilecek 300 bin Mil Puan kazanıyor.

Axess veya Wings kartı olmayanlar, Akbank Mobil’den başvurup kartlarını anında kullanabiliyor.

Bu cazip kampanyalardan faydalanmak için “Juzdan” uygulamasını kullanarak ilgili kampanyalara katılmayı unutmayın! Akbank, bayram alışverişlerinizi daha keyifli ve kazançlı hale getiriyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz