Yapı kredi müşterilerine büyük avantaj: 6 ay ücretsiz fatura!

Yapı kredi müşterilerine büyük avantaj: 6 ay ücretsiz fatura!

Yapı Kredi, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla yine dikkatleri üzerine çekiyor. Akaryakıt, teknoloji ve eğitim gibi birçok alanda düzenlediği kampanyalarla bilinen banka, şimdi de Turkcell,

Türk Telekom ve Vodafone iş birliğiyle yeni bir fırsat sunuyor. Kampanyaya katılan müşteriler, 6 ay boyunca fatura ödemeyecek.

Yapı Kredi'nin düzenlediği kampanya kapsamında, yeni müşterilerin Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden "SUPERFATURA" koduyla başvurması gerekiyor. Bu sayede, Turkcell, Türk Telekom veya Vodafone aboneliğine sahip olanlar, 6 ay boyunca fatura ödemek zorunda kalmayacaklar. Kampanya, 31 Temmuz'a kadar geçerli olacak.

Kampanya süresince müşterilerin verdiği her talimat için, ilgili fatura veya faturalar kredi kartıyla otomatik olarak ödenmesi gerekecek. Fatura tutarının en fazla 300 TL'si, yeni açılan kredi kartına indirim olarak aktarılacak.

Kampanya kapsamında verilen her otomatik ödeme talimatı, kampanya bitiş tarihinden itibaren 6 ay boyunca geçerli olacak. Aynı abone numarası için birden fazla talimat verilmesi durumunda, ödül yalnızca bir talimat için geçerli olacak. Ayrıca, kampanya başlangıcından en fazla altı ay önceye kadar iptal edilmiş talimatlar için ödül verilmeyecek.

Kampanyadan yararlanma şartları

Kampanyadan yararlanabilmek için müşterilerin kampanya şartlarını dikkatle okuyup, belirtilen süreçlere uygun olarak hareket etmeleri gerekiyor. Yapı Kredi, müşterilerine sunulan bu fırsatla hem abonelerine kolaylık sağlıyor hem de finansal yönetimlerini optimize etmelerine yardımcı oluyor.

Yapı Kredi'nin Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone iş birliğiyle sunduğu bu kampanya, müşteriler arasında büyük ilgi uyandırmış durumda. Kampanya süresince ve sonrasında, bankanın sağladığı bu avantajlı fırsatın, kullanıcılar için önemli bir finansal destek olduğu göz önünde bulunduruluyor.

Yapı Kredi'nin müşterilerine özel sunduğu bu avantajlı kampanyayı kaçırmamak için detayları takip edin!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

1 Yorum