Marketlerde Ayçiçek yağı fiyatları düştü, fırsatları kaçırmayın!

Marketlerde Ayçiçek yağı fiyatları düştü, fırsatları kaçırmayın!

Ayçiçek yağı fiyatlarında gözle görülür indirimler başladı! Yemeklerin vazgeçilmez ürünü olan ayçiçek yağı, büyük market zincirlerinde kampanyalı fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.

Özellikle 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları, son günlerde birçok vatandaşın radarında. Hangi markette, hangi marka daha uygun? İşte merak edilen detaylar…

Hangi markette ayçiçek yağı kaç tl?

Son dönemde artan gıda fiyatları, özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde indirimlerin daha dikkatle takip edilmesine yol açtı. Ayçiçek yağı da bu ürünlerden biri. Zamların ardından gelen indirim fırsatlarıyla birçok market, tüketicilere cazip teklifler sunmaya başladı. Eylül ayı boyunca marketlerin sunduğu ayçiçek yağı kampanyaları şu şekilde:

A101 ayçiçek yağı indirimi

A101, uygun fiyatlarıyla bilinen market zincirlerinden biri olarak öne çıkıyor. A101'de 5 litrelik Bizce ayçiçek yağı sadece 159 TL! Bu indirim fırsatı, ayçiçek yağı almak isteyenler için cazip bir seçenek. Ayrıca Safya 5 litre teneke ayçiçek yağı da 189 TL’den satışta. Diğer ürünlere göz atmak isteyenler için Vera 5 litre pet ayçiçek yağı 209 TL'den sunuluyor.

Carrefoursa ve migros fiyatları

CarrefourSA'da da Sırma 5 litre pet ayçiçek yağı 184,90 TL'ye düştü. Bunun yanı sıra Yudum 5 litre teneke ayçiçek yağı ise 309,95 TL'den satışa sunulmuş durumda. Migros'ta ise Çotanak 5 litre kare pet ayçiçek yağı 215 TL, Migros’un kendi markalı ayçiçek yağı ise 229,50 TL fiyat etiketiyle raflarda.

Tarım kredi market’te uygun fiyatlar

Tarım Kredi Market’te TMO 5 litre pet ayçiçek yağı 195 TL’den satılıyor. Tarım Kredi Market, özellikle uygun fiyatlı gıda ürünleriyle dikkat çeken zincirlerden biri ve ayçiçek yağı kampanyası da oldukça avantajlı.

Ayçiçek yağı alacaklar için en uygun fiyat şu anda A101'de 159 TL ile Bizce markasına ait. Marketlerin sunduğu farklı markalar arasındaki fiyat farkı ise dikkate değer. İndirimlerden faydalanmak ve stokları tükenmeden alışveriş yapmak için acele edin!

Ayçiçek yağı fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, marketlerin resmi internet sitelerindeki kampanya sayfalarını ziyaret ederek, detaylı bilgiye ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz