Emekli maaşını o tarihlerde çekiyor olanlar dikkat etsin! Hesaba eklenen miktar bu olacak

Emekli maaşını o tarihlerde çekiyor olanlar dikkat etsin! Hesaba eklenen miktar bu olacak

Emeklilerle ilgili son günlerde yeni haberler açıklandı. Ziraat Bankası ile Halkbank aracılığıyla başvuru yapacak olan emeklilere ise 11 bin TL destek verilecek.

Emekli maaşınızdan alınacak nakit ödemeler 9 Mayıs’tan 19 Mayıs’a kadar sürecek. Hemen başvuru yapıp onay aldıktan sonra ödemenizi alabilirsiniz. Bu kampanyayı yapan Ziraat ve Halkbank bazı koşullar sunuyor. Bu koşullara uyan kişiler verilen tarihler arasında başvurularını yapabilirler. İşte detaylar..

Emekliye 11001 TL ödeme yapılacak

Emeklilik hakkını elde ettikten sonra emekli maaşı alanlar, bu ödemeleri Ziraat Bankası ve Halkbank’tan almış oldukları emekli maaşı üstünden nakit avans şeklinde de alabiliyor. Ziraat Bankası ile Halkbank’ a yapılan nakit kredi başvurularını banka şubelerinden ve internet üzerinden de kabul ediyor. Bu şekilde emeklilik hesabınız üstünden nakit avans talebinde bulunabilirsiniz. Her iki bankada bu nakit ödemeleri verirken aynı şartlarla sunarlar. Bu haberin ardından dar gelirli olduklarını söyleyen emekliler yoğun bir şekilde başvuru yapmaya başladılar ve devam ediyorlar.

9 Mayıs’tan 19 Mayıs’a kadar devam edecek

Ziraat bankası ile Halkbank ‘ın birlikte yürütmüş olduğu bu yeni kampanyanın 9-19 Mayıs tarihleri arasında süreceği ve bu dönemde kredi kullanan kişiler için düşük faizli kredi imkanı sağlanacağını açıklanırken maaş müşterisi olması durumunda bankanın hemen onay vereceği özellikle belirtildi.

Emeklilere Promosyon Yarışı Da Hızlanmaya Başladı

Bankaların son zamanlarda emeklilere vermiş olduğu promosyon ödemelerinin artış göstermesinin ardından gözler, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğine çevrilmeye başlandı. Geçen sene 5 bin ila 7 bin 500 TL aralığında değişiklik gösteren promosyon ödemeleri, bu sene 8 bin liradan başlayarak 15 bin TL’ye kadar yükselecek. Son zamanlarda kamu bankalarından sonra özel bankalar da promosyon konusunda yarışa dahil olunca emekli kapma savaşları da kızışmaya başladı. Bazı bankalar, maaşlarını taşıyan emeklilere vermiş oldukları promosyon ödemelerinin haricinde bir de 3 bin TL’ye kadar ek promosyon alternatifleri sunuyor. Son olarak Ziraat Bankası ve Halkbank 11 TL destek vereceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz