İddia: 1. sınıf öğrencisi okula bıçak getirip çocukları tehdit etti, okul müdürü kayıtsız kaldı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bir öğrencinin okula bıçak getirdiği ve çocukları tehdit ettiği iddia edildi.

İddiaya göre İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan Bilge Soyak İlkokulu'nda birinci sınıf öğrencisi 3 kez okula bıçak getirdi.

Ancak okula bıçak götüren ve öğrencilere "Boğazınızı keserim" şeklinde tehditler savuran çocuk hakkında herhangi bir işlem yapılmadı.

Okul müdürünün her defasında okula bıçak götüren öğrenciyi koruduğu iddia edilirken, okul çıkış saatinde bıçağın geri verilerek çocuk hakkında tutanak tutulmadığı veya bir yaptırımda bulunulmadığı ileri sürüldü.

MÜDÜR ÖĞRENCİYİ ŞİKAYET EDEN VELİLERİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Yaşanan olay sonrası kaygılanan veliler müdüre şikayette bulundu. Fakat müdür ve müdür yardımcısı velilerin üzerine yürüyerek "Çok rahatsızsanız çocuğunuzu okuldan alın" dedi ve yaşanan durumun yol açabileceği faciayı görmezden geldi.

VELİLER OKUL ÖNÜNDE TOPLANDI

Endişelenen veliler ise olaya tepki göstermek için okul önünde toplandı. Okul müdürünün durum karşısında harekete geçmemesi ve konu hakkında herhangi bir eylemde bulunmaması velilerin tepkisine yol açarken bir veli ise yaşadıkları durumu kamerayla çekip anlattı.

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kaynak: gazetedamga.com

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

MEB Personel Haberleri