Bugün Bu Şehirlerde Gezmek Bedava!

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun izinden giden tüm gençleri saygıyla anmak için güzel bir jest yapılıyor.

19 Mayıs'ta Ankara, İstanbul ve İzmir'de Toplu Taşıma Ücretsiz!

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 107. yıl dönümü coşkusuyla Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu taşıma araçları ücretsiz olacak!

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun izinden giden tüm gençleri saygıyla anmak için güzel bir jest yapılıyor.

Sosyal Medya Tepkileri:

  • Twitter: Kullanıcılar, bu güzel habere sevinçlerini ve takdirlerini dile getiren paylaşımlar yapıyor. #19Mayıs #ÜcretsizTopluTaşıma gibi hashtag'ler trend oluyor.
  • Facebook: Vatandaşlar, ücretsiz toplu taşıma imkanından dolayı belediyelere teşekkür ediyor ve bayram kutlamaları için planlarını paylaşıyor.
  • Instagram: Birçok kullanıcı, 19 Mayıs'a özel ücretsiz toplu taşıma ile çektikleri fotoğrafları ve videoları paylaşıyor.

Bu haber, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu daha da artıracak ve vatandaşların bu anlamlı günü daha keyifli bir şekilde kutlamalarına imkan sağlayacaktır.

Ek Bilgiler:

  • Ücretsiz toplu taşıma uygulaması, 19 Mayıs 2024 sabah 00:00'dan gece 24:00'a kadar geçerli olacaktır.
  • Ücretsiz seyahat için İETTKart, İstanbulkart, Ankarakart ve İzmirimkart kullanılabilecektir.
  • Özel halk otobüsleri ve taksiler bu uygulamadan etkilenmeyecektir.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Kamudan Haber Haberleri