Bayramda PTT hizmet vermeyecek ama o tarihlerde açık olacak!

Türkiye'de yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde PTT'nin hizmet düzenlemeleri merak konusu oldu. İşte PTT'nin bayram sürecinde çalışma planları ve tatil günleri hakkında detaylar...

Kurban Bayramı Tatili ve PTT'nin Hizmet Durumu

Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve bu sene idari izinle birlikte toplam 9 güne uzatıldı. Bu süreçte kamu kurumları da tatil yapacak ve bu durum PTT'nin çalışma düzenini de etkileyecek.

PTT'nin Çalışma Planı

PTT, resmi tatil olan 17-18-19 Haziran tarihlerinde kargo ve şubelerini kapalı tutacak. Ancak bayramın hemen ardından, 20-21 Haziran tarihlerinde PTT Kargo ve şubeleri vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

PTT'nin Kurban Bayramı sürecindeki çalışma planı, vatandaşların gönderi işlemlerini planlamaları açısından önem taşıyor. Resmi tatil günlerinde kapalı olacak olan PTT, bayramdan sonraki günlerde normal çalışma düzenine geçecek. Vatandaşlar, bu süreçte gönderi ve alım işlemlerini dikkatlice planlamalı ve PTT'nin güncel duyurularını takip etmelidirler.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Kamudan Haber Haberleri