Uyanırsa Korkudan Titreriz! Bu Şehirlerde Tehlike Sinyaleri!

Türkiye'nin birçok yerinde etkili olan sel felaketi bu şehirlerde yıkıcı etkilere yol açtı. Sel sularının çekilmesiyle birlikte ortaya çıktı, bölge sakinlerinde paniğe neden oldu.

Uyanırsa Korkudan Titreriz! Bingöl, Diyarbakır, Mardin ve Elazığ'da Tehlike Sinyaleri!

Sel Felaketinin Ardından Yılan Tehlikesi!

Şanlıurfa'da sel felaketinin ardından ortaya çıkan yılanlar vatandaşlarda büyük bir endişe yarattı. Yılanların kış uykusundan erken uyanacağına dair çıkan haberler ise Elazığ, Diyarbakır, Mardin ve Bingöl'de yaşayanları tedirgin etti.

Tek Isırığıyla Yüzlerce Kişiyi Öldürebilecek Güçte!

Türkiye'nin birçok yerinde etkili olan sel felaketi Şanlıurfa'da da yıkıcı etkilere yol açtı. Sel sularının çekilmesiyle birlikte ortaya çıkan yılanlar, bölge sakinlerinde paniğe neden oldu.

Yılanların bu sene kış uykusundan erken uyanacağına dair çıkan haberler ise endişeleri artırdı. Özellikle Amerika'da yılanların sürü halinde istilaya başladığı iddiaları, Türkiye'de de benzer bir durumun yaşanabileceği endişesini doğurdu.

Koca Engerek: Türkiye'de de Tehlike Altında!

Zehirli yılan çeşitliliğiyle bilinen Türkiye'de de durum merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl Elazığ'da ortaya çıkan koca engerek yılanı, büyük bir endişe kaynağı olmuştu.

Koca engerek yılanı, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Tunceli ve Bingöl illerinde de yaygın olarak yaşıyor. Engerekgiller familyasından zehirli bir yılan türü olan koca engerek, tek ısırığıyla yüzlerce kişiyi öldürecek kadar güçlü bir zehre sahip.

Bölge Sakinlerine Uyarı!

Yetkililer, bölge sakinlerini yılanlara karşı dikkatli olmaları ve onları görmeleri halinde herhangi bir müdahalede bulunmadan yetkililere haber vermeleri konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri