TOKİ'den arsa yatırımı için kaçırılmayacak fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde 25 ilde arsa satışına çıkıyor. 2-3 Ekim tarihlerinde yapılacak ihalelerde, yatırımcılara konut, ticaret, sanayi ve sosyal alanlarda geniş fırsatlar sunulacak.

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok şehirde, 91 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan arsalar dikkat çekiyor.

İhale tarihleri ve detaylar

TOKİ’nin düzenlediği arsa ihaleleri, 2 ve 3 Ekim tarihlerinde saat 10:30’da başlayacak. Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak olan ihalelere, internet üzerinden de katılım sağlanabilecek. İhaleye katılmak isteyenler, çeşitli niteliklere sahip arsalar için teklif verebilecek. Satışa sunulan arsalar arasında konut alanları, ticaret alanları, sanayi bölgeleri ve akaryakıt istasyon alanları yer alıyor.

Uygun ödeme koşulları

Yatırımcıları cezbeden en önemli unsurlardan biri, TOKİ’nin sunduğu esnek ödeme seçenekleri. Arsalar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile alıcılara sunulacak. Böylece, uzun vadede ödeme yapma imkânı ile yatırımcılara bütçelerini zorlamadan arsa sahibi olma fırsatı veriliyor.

Satışa sunulan iller

TOKİ’nin satışa çıkardığı arsalar, Türkiye’nin dört bir yanına yayılıyor. Adana, Antalya, Aydın, Ankara, Eskişehir, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra Mardin, Bitlis, Tekirdağ ve Şanlıurfa gibi çeşitli illerde de arsa satışları gerçekleşecek. Ankara Etimesgut’ta ticaret ve konut alanları, İstanbul’da konut ve rekreasyon alanları, Eskişehir’de ise akaryakıt istasyonu alanı dikkat çeken fırsatlar arasında yer alıyor.

Nasıl başvuru yapılır?

Satışa sunulan arsalar ve ihale detayları hakkında bilgi almak isteyenler, TOKİ’nin resmi internet sitesi www.toki.gov.tr ve www.emlakmuzayede.com.tr adreslerinden bilgi edinebilecekler. Ayrıca, 0212 608 15 00 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilir.

TOKİ’nin sunduğu bu fırsat, yatırımcılar için uzun vadeli kazançlar sağlayabilecek nitelikte. Arsa yatırımı yapmak isteyenler, bu ihale sürecini kaçırmamalı!

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri