Sürücüler için müjdeli haber: Akaryakıt alışverişleriniz artık indirimli olacak!

Sürücüler için harika bir fırsat kapısı aralandı! Halkbank'ın yeni akaryakıt kampanyasıyla, benzin, motorin ve LPG alımlarında ciddi bir avantaj sunuluyor. Detaylar haberimizde!

Akaryakıt harcamalarında devrim niteliğinde bir kampanya daha! Halkbank, Paraf üyelerine özel olarak Aytemiz istasyonlarında yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında 200 TL hediye ediyor. İşte kampanya detayları:

Kampanya Koşulları:

  • Kampanya 16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Paraf üyeleri, tek seferde 750 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişi yaparak 200 TL ParafPara kazanabilirler.
  • Başvuru için Paraf Mobil'den "Hemen Katıl" butonuna tıklanabilir veya bankada kayıtlı cep telefonundan, Aytemiz yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilebilir.

Nasıl Katılabilirsiniz?

  1. İlk alışveriş öncesinde Paraf Mobil'den "Hemen Katıl" butonuna tıklayın veya bankada kayıtlı cep telefonundan, Aytemiz yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderin.
  2. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra, Aytemiz istasyonlarında yapacağınız akaryakıt veya otogaz alışverişlerinizde 200 TL ParafPara kazanma şansını yakalayın.

Siz de bu benzersiz fırsattan yararlanmak için acele edin! Halkbank'ın sunmuş olduğu bu özel kampanya ile akaryakıt harcamalarınızı avantajlı hale getirin. Unutmayın, kampanya süresi sınırlıdır, bu fırsatı kaçırmayın!

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri