Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden büyük personel alımı: Başvurular için son şans!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, bünyesine 121 sözleşmeli personel alacak. Bu kapsamda pek çok farklı kadro için başvurular alınacak.

Adayların, belirtilen genel şartları ve nitelikleri taşıması gerekiyor. Başvurular için son gün 5 Ağustos olarak belirlendi. İşte detaylar:

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, çeşitli kadrolar için personel alımı yapacak. Başvuracak kişilerin, Devlet memurları kanununda belirtilen genel şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması ve askerlikle ilişiğinin bulunmaması gerekmekte. Ayrıca, sürekli görev yapmasına engel bir akıl hastalığı veya vücut sakatlığı bulunmaması da şart.

Alınacak kadrolar ve nitelikler:

  • Mühendis: Yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği lisans mezunları.
  • Kütüphaneci: Bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik lisans mezunları.
  • Büro Personeli: Lisans, önlisans, ve lise mezunları, çeşitli alanlardan.
  • Sağlık Teknikeri: Anestezi, ağız ve diş sağlığı, diş protez, ilk yardım önlisans mezunları.
  • Tekniker ve Teknisyen: Bilgisayar, elektrik, gıda teknolojisi, grafik tasarımı, biyomedikal cihaz teknolojisi önlisans mezunları.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Özel Güvenlik Kimlik Kartı ve belirli boy şartları olan lise mezunları.
  • Destek Personeli: Temizlik, şoför, aşçı kadroları için çeşitli niteliklerde adaylar.

Başvurular, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin resmi ilanında belirtilen tarihler arasında yapılmalıdır. Adaylar, başvurularını online olarak gerçekleştirebilecekler. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için resmi kılavuza buradan ulaşabilirsiniz.

Bu alım, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde çalışmak isteyenler için büyük bir fırsat. Son başvuru tarihi 5 Ağustos olduğundan, adayların başvurularını bu tarihe kadar tamamlamaları gerekiyor. Şimdiden başvuranlara başarılar dileriz.

Bu önemli fırsatı kaçırmamak ve kariyerinizde bir adım öne çıkmak için hemen başvurunuzu yapın.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri