Sadece 15.000 TL ödeyerek arazi sahibi olabilirsiniz!

Son günlerde arazi satış fiyatları oldukça düştü. Çok uygun fiyatlara arazi sahibi olabilecek ve herkesin hayalini kurduğu bir yatırıma sahip olabileceksiniz.

Her vatandaş bir gün birikimlerini güzel bir yatırım aracına dönüştürmek ister. Bu sayede birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara 15.000 TL’ye arsa sahibi olabilecekleri müjdesini verelim. Detaylar haberin devamında…

Çok uygun fiyatlara arsa sahibi olun!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü çoğu zaman uygun fiyatlara arsa ve arazi satışları yapmaya devam ettiğini açıkladı. Vatandaşların yaşamları boyunca birikimlerini değerlendirme düşüncelerini kapsayan bu haber yoğun ilgisini çekiyor. Arsa satışlarının 15.000 TL’den başlayacağını duyanlar birikimlerini değerlendirmek için sabırsızlanıyor. Şu an güncel olarak hobi bahçesi, kamu lojmanı ve hazine arazisi satışı yapılıyor. Açıklanan bir diğer bilgi ise hazineye ait olan ve kullanılmamış durumda olduğu bilinen arsalar 15.000 TL’den tüm vatandaşa satışa çıkacak.

Bu fırsatı kaçırmayın! 15.000 TL’ye arsa sahibi oldu!

Satılacak bu taşınmazlar içinde arsa, hobi bahçesi, fındıklık ve lojmanlar yer alacak. İhale yöntemiyle yapılacak olan bu satışlara katılmak isteyen vatandaşlar Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan detayları inceleyerek başvurunuzu sağlayabilirsiniz.

Müdürlük tarafından satışa çıkarılmış olan bu arsaları almak isteyen tüm vatandaşlara toplamda beş sene boyunca emlak vergilerinden muaf olacaklarını ve ödemelerini 24 ay eşit taksitler şeklinde yapabileceklerini açıklıyor. Herkes gibi sizler de birikimlerinizi yatırım yapmak isterseniz ve en önemlisi bu yatırımlarınızı büyük oranda değerlendirmeye düşünürseniz muhakkak Milli Emlak Genel Müdürlüü üzerinden paylaşılan satışlarla ilgili detayları resmi internet sitesi üzerinden takip edin.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri