Renault Clio Ağustos’ta cazip taksit seçenekleri sunuyor: özel kampanya!

Renault, 2024 model Clio için Ağustos ayına özel müthiş bir kampanya sunuyor.

Yeni Renault Clio, bu ay boyunca 1,99 faiz oranı ile aylık 19.861 TL taksitle sahip olabilirsiniz. Bu fırsat, bireysel tüketiciler için özel olarak hazırlanmış ve Renault Finans tarafından desteklenen cazip bir finansman seçeneği sunuyor.

Kampanya detayları

Renault’un bu özel finansman teklifi, 200.000 TL'lik kredi için geçerli. Kampanya, 12 ay vadeli ve %1,99 faiz oranı sunuyor. Ancak, bu finansman fırsatından yararlanmak isteyenlerin araç alımı sırasında belirli bir peşinat ödemesi yapmaları gerektiğini de unutmamak gerekiyor. Renault Finans’ın sağladığı bu avantajlı kredi imkanı, otomobil almayı düşünenler için önemli bir fırsat sunuyor.

Renault Clio 2024 fiyatları ve donanım paketleri

2024 model Renault Clio’nun farklı donanım paketleri ise şu şekilde fiyatlandırılmış:

  • Renault Clio Evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp: 1.184.900 TL
  • Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp: 1.318.000 TL
  • Renault Clio Techno Esprit Alpine E-Tech full hybrid 145hp: 1.589.900 TL

Her bir donanım paketi, kullanıcılarına farklı özellikler ve konfor seçenekleri sunuyor. Renault’un resmî web sitesinde yer alan bilgilere göre, kampanya detayları ve faiz oranları Renault Finans’ın şartlarına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Ayrıca, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) gibi ek sigorta ürünleri ile faiz oranları avantajlı hale getirilebiliyor.

2024 Renault Clio’nun özellikleri

2024 Renault Clio, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Aracın dış tasarımı yeni LED farlar ve keskin hatlarla ön plana çıkarken, iç mekânda ise 9.3 inçlik büyük bir dokunmatik ekran kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Apple CarPlay ve Android Auto gibi bağlantı özellikleri ile donatılmış olan Clio, şehir içi ve uzun yolculuklar için ideal bir seçenek sunuyor. Ayrıca, geniş bagaj kapasitesi ve konfor odaklı iç tasarımı ile Clio, günlük kullanımda büyük avantajlar sağlıyor.

Bu özel kampanya ve Renault Clio’nun sunduğu avantajlarla ilgili daha fazla bilgi almak için Renault’un resmi kanallarını takip edebilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haber Haberleri