Nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ödemesiz kredi!

Akbank, müşterilerine sunduğu avantajlı kredi kampanyalarına bir yenisini ekledi! 3 ay ödemesiz dönemli kredi fırsatıyla, acil nakit ihtiyacınızı karşılamak artık daha kolay. Mayıs ayında başvurulan kredinin ilk ödemesi Ağustos'ta başlıyor.

Akbank, müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla her ay farklı kampanyalar düzenliyor. Bu kez 3 ay erteleme imkanıyla ihtiyaç kredisinde öne çıkıyor. 50.000 TL'ye kadar olan krediler 36 ay, 50.000 TL ve üzeri 100.000 TL'ye kadar olan krediler 24 ay, 100.000 TL ve üzeri kredi talepleri ise 12 ay vadeyle sunuluyor.

Başvuru ve Belgeler

Akbank'ın 3 ay ertelemeli kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler, online platformlar üzerinden başvuruda bulunabilirler. Başvuru olumlu sonuçlandığında belirli belgelerin bankaya teslim edilmesi gerekmektedir.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank mobil uygulaması, müşteri iletişim merkezi veya kredimakbank'ta.com internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve cep telefonu bilgisiyle başvuru yapılabilir. Henüz Akbank hesabı bulunmayanların ise kredi işlemlerini şubede tamamlaması gerekmektedir.

Gerekli Belgeler

Kredi kullanımı için şubeye başvuranların yanlarında bulundurmaları gereken belgeler şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Adres teyidi amaçlı belge ve gelir belgesi (gerektiğinde)
  • Maaş bordrosu
  • Özel sektör çalışanları için SGK hizmet döküm belgesi

Ödeme Tablosu

Akbank'ın 70.000 TL 24 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ödeme tablosu ise şu şekildedir:

  • Kredi Tutarı: 70.000 TL
  • Kredi Vadesi: 24 ay
  • Kredi Faiz Oranı: %4,77
  • Aylık Taksit Tutarı: 5.681,55 TL

Bu kampanya ile Akbank, müşterilerine finansal esneklik ve rahatlık sağlayarak, nakit ihtiyaçlarını karşılamalarında destek oluyor.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri